Platba kartou Možnosť platiť kartou

Doprava zadarmo Doprava zadarmo pri
nákupe nad 50,- €

Možnosť platiť
kartou

Ikona doprava zadarmo Doprava zadarmo pri
nákupe nad 50,- €

Ikona kontakt Tel: +421905555555
Email: info@info.sk

Novinka
CÉDÉ Vaječná zmes pre okrasné vtáctvo 200g
0002516-1

CÉDÉ Vaječná zmes pre okrasné vtáctvo 200g

Tovar na sklade

Môžete ho mať doručený už 05.12.2024

Náš kód: 90002516

Minimálny odber: 1 ks

Počet kusov v kartóne: 5

 

Cena za 1ks:
6,69 €

Cena za m.j.:
33,45 €

Popis

Všestranné vlhké vaječné krmivo, ktoré je "pripravené na použitie" pre milovníkov vtákov, ktorí hľadajú pohodlie.
CéDé vajíčkové krmivo je viac než len krmivo. Naša špeciálna zmes na báze vajíčkovej torty je vyvinutá tak, aby pokryla všetky výživové potreby vašich okrasných vtákov. Obzvlášť počas náročných období ako je rozmnožovanie či preperovanie.
Zloženie: Pekárske výrobky, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, obilniny, oleje a tuky, vajcia a výrobky z vajec (25,4 % vajec*), rôzne cukry, rastlinné bielkovinové extrakty, minerálne látky, semená. *Rehydratovaný.
Táto výživná pochúťka je ideálna pre:
-Zvýšenie chuti do jedla
-Posilnenie imunity
-Podporu rastu a vývoja
-Zlepšenie sfarbenia peria
Návod na prípravu: toto doplnkové krmivo je pripravené na použitie.
Dávkovanie:
-Obdobie odpočinku: 2 až 3-krát týždenne, maximálne 25% dennej dávky
-Chovné obdobie: podáva sa denne (ak je možnosť 2-3x denne). Od chvíle keď môžu vtáky jesť samostatne 1x denne maximálne 25% dennej dávky
-Obdobie preperovania: 1x denne, maximálne 25% dennej dávky
Skladovanie: skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste.
Unikátny proces pečenia
CéDé vyniká spracovaním slepačích vajec na výživný a chutný vaječný koláč, ktorý je základom všetkých vaječných krmív CéDé. Celý proces prípravy, od ľahkého cesta až po pečenie, sušenie a rozdrobenie na jedinečnú CéDé vaječnú drvinu, sa vykonáva v pekárni CéDé. Know-how pekárov zaisťuje konštantnú kvalitu tohto veľmi špeciálneho vaječného koláča.
1. Dávkovanie: Po olúpaní a zmiešaní slepačích vajec na homogénny produkt sa skladujú v chladiacich nádržiach na ďalšie spracovanie v miešačke.
2. Miešanie: Vajcia sa zmiešajú s ďalšími prírodnými zložkami na ľahké a nadýchané cesto na koláč.
3. Rozvaľkanie: Cesto na koláč sa rovnomerne dávkuje na dopravníkový pás pece.
4. Pečenie: Cesto sa v rúre zahrieva na 210 °C a potom sa dopeká pri 180 °C. Teplota v rúre sa počítačom neustále upravuje, aby mikrobiologická kvalita vaječného koláča spĺňala najvyššie štandardy.
5. Sušenie: Vaječný koláč sa potom suší, aby si zachoval kvalitu počas celej doby skladovania.
6. Krájanie: Vaječný koláč sa rozdrobí na zobateľnú vaječnú drvinu pre vtáky. Najdôležitejšia zložka všetkých vaječných krmív CéDé je teraz pripravená na zmiešanie s ďalšími zložkami na výrobu vaječného krmiva CéDé prispôsobeného potrebám vašich vtákov.

Druh vtáctva: malý
Hmotnosť (kg): 0,2 kg
 
 

   Najpredávanejšie