Popis
Suchá vaječná zmes, ktorá je vyrobená z vysoko kvalitných vajec a obilnín. Je bohatá na bielkoviny, vitamíny a minerály, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý rast a vývoj vašich vtákov. Obzvlášť počas náročných období ako je rozmnožovanie či preperovanie. Vaše vtáky si zamilujú jej lahodnú chuť!
Táto výživná pochúťka je ideálna pre:
-Zvýšenie chuti do jedla
-Posilnenie imunity
-Podporu rastu a vývoja
-Zlepšenie sfarbenia peria
Zloženie: Vajcia a výrobky z vajec (64 % vajcia), obilniny.
Návod na prípravu: Túto vaječnú zmes stačí pred podávaním navlhčiť niekoľkými kvapkami vody. Môžete pridať med alebo naklíčené semená pre ešte väčšiu nutričnú hodnotu.
Kŕmná dávka nesmie presiahnuť 10% denného krmiva.
Skladovanie: skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste.
Unikátny proces pečenia
CéDé vyniká spracovaním slepačích vajec na výživný a chutný vaječný koláč, ktorý je základom všetkých vaječných krmív CéDé. Celý proces prípravy, od ľahkého cesta až po pečenie, sušenie a rozdrobenie na jedinečnú CéDé vaječnú drvinu, sa vykonáva v pekárni CéDé. Know-how pekárov zaisťuje konštantnú kvalitu tohto veľmi špeciálneho vaječného koláča.
1. Dávkovanie: Po olúpaní a zmiešaní slepačích vajec na homogénny produkt sa skladujú v chladiacich nádržiach na ďalšie spracovanie v miešačke.
2. Miešanie: Vajcia sa zmiešajú s ďalšími prírodnými zložkami na ľahké a nadýchané cesto na koláč.
3. Rozvaľkanie: Cesto na koláč sa rovnomerne dávkuje na dopravníkový pás pece.
4. Pečenie: Cesto sa v rúre zahrieva na 210 °C a potom sa dopeká pri 180 °C. Teplota v rúre sa počítačom neustále upravuje, aby mikrobiologická kvalita vaječného koláča spĺňala najvyššie štandardy.
5. Sušenie: Vaječný koláč sa potom suší, aby si zachoval kvalitu počas celej doby skladovania.
6. Krájanie: Vaječný koláč sa rozdrobí na zobateľnú vaječnú drvinu pre vtáky. Najdôležitejšia zložka všetkých vaječných krmív CéDé je teraz pripravená na zmiešanie s ďalšími zložkami na výrobu vaječného krmiva CéDé prispôsobeného potrebám vašich vtákov.